Vrije basisschool 'de Vlinder'

kobart-puzzel-groen

Hoe inschrijven bij afschaf kijkuur (update december 2021)

Het kijkuur (met inschrijfmoment) voor de instappers kan niet doorgaan.
Daarom kan u een afspraak maken met Wim, onze directeur voor een individueel inschrijvingsgesprek op 014/366 243.
Of u kan met onderstaand document uw kind inschrijven op onze school. U bezorgt dit document via onze brievenbus of per mail. Ons adres: vbs de Vlinder, Molenbaan 1 bus 1, 2387 Baarle-Hertog. Ons mailadres: secretariaat@vbsdevlinder.be. Graag ook een kopie van een officieel document (bvb identiteitskaart) bezorgen.  Na inschrijving nemen we graag contact met u op voor een warm onthaalgesprek. Een onthaalgesprek organiseren we op een moment dat er geen leerlingen en personeel aanwezig zijn op onze school.
Indien u voorafgaand aan een eventuele inschrijving vragen heeft, dan willen we die natuurlijk ook  heel graag beantwoorden.

 

Hoe Inschrijven tijdens de zomervakantie (1/7 tem 31/8/21)?

Inschrijven tijdens de zomervakantie kan op donderdag 1 en vrijdag 2 juli en vanaf maandag 23 augustus tot en met 31 augustus na afspraak.
014/699 243 of directie@vbsdevlinder.be

 

Hoe Inschrijven tijdens code oranje (vanaf 31/10/2020)?

Jammer genoeg mogen we u niet ontvangen tijdens code oranje voor de inschrijving van uw kind. Daarom kan u met onderstaand document uw kind inschrijven op onze school.
U bezorgt dit document via onze brievenbus of per mail. Ons adres: vbs de Vlinder, Molenbaan 1 bus 1, 2387 Baarle-Hertog. Ons mailadres: secretariaat@vbsdevlinder.be. Graag ook een kopie van een officieel document (bvb identiteitskaart) bezorgen. Indien u graag hulp of verduidelijking heeft, dan helpen we u graag telefonisch verder op 014/699243 of via mail.
Na inschrijving nemen we graag contact met u op voor een warm onthaalgesprek. Een onthaalgesprek organiseren we op een moment dat er geen leerlingen en personeel aanwezig zijn op onze school.
Indien u voorafgaand aan een eventuele inschrijving vragen heeft, dan willen we die natuurlijk ook  heel graag beantwoorden.

 

Hoe Inschrijven tijdens code groen of geel?

Om uw kind in te schrijven vragen we u eerst contact op te nemen met de school.  Dit kan per mail (secretariaat@vbsdevlinder.be) of per telefoon op 014/699243 .   We maken dan graag een afspraak zodat u de school alvast even kan leren kennen.  Indien u nog vragen heeft, kunnen die op dat ogenblik verhelderd worden.

Bij elke inschrijving dient een officieel document te worden voorgelegd dat de identiteit van het kind bevestigt en de verwantschap aantoont. We denken hierbij aan:

– identiteitskaart, ISI+kaart, paspoort of uittreksel uit de geboorteakte van het kind;

– trouwboekje of paspoort van de ouders waarin het kind vermeld staat.