Vrije basisschool 'de Vlinder'

kobart-puzzel-groen

Hoe Inschrijven tijdens het schooljaar?

Peuters die starten vanaf de leeftijd van  2.5 jaar zijn welkom op ons kijkuur. Op dat moment kan de inschrijving in orde gebracht worden. De data van de kijkuurtjes vind je terug op onze website.

Kinderen vanaf 3 jaar kunnen op elk moment starten in onze school. Voor een inschrijvingsgesprek kan u een afspraak maken met de directeur op 014/699 243.

 

Hoe Inschrijven tijdens de zomervakantie ?

Inschrijven tijdens de zomervakantie kan op vrijdag 1 juli en vanaf maandag 22 augustus tot en met 31 augustus na afspraak.
014/699 243 of directie@vbsdevlinder.be

 

Hoe inschrijven bij afschaf kijkuur omwille van coronamaatregelen

Als het kijkuur (met inschrijfmoment) voor de instappers niet kan doorgaan omwille van coronamaatregelen, willen we u toch graag warm onthalen.
Daarom kan u een afspraak maken met Wim, onze directeur voor een individueel inschrijvingsgesprek op 014/366 243.
Of u kan met onderstaand document uw kind inschrijven op onze school. U bezorgt dit document via onze brievenbus of per mail. Ons adres: vbs de Vlinder, Molenbaan 1 bus 1, 2387 Baarle-Hertog. Ons mailadres: secretariaat@vbsdevlinder.be. Graag ook een kopie van een officieel document (bvb identiteitskaart) bezorgen.
Indien u voorafgaand aan een eventuele inschrijving vragen heeft, dan willen we die natuurlijk ook  heel graag beantwoorden.