Vrije basisschool 'de Vlinder'

kobart-puzzel-groen

Hoe Inschrijven tijdens code oranje (vanaf 31/10/2020)?

Jammer genoeg mogen we u niet ontvangen tijdens code oranje voor de inschrijving van uw kind. Daarom kan u met onderstaand document uw kind inschrijven op onze school.
U kan dit document via onze brievenbus of per mail bezorgen. Ons adres: vbs de Vlinder, Molenbaan 1 bus 1, 2387 Baarle-Hertog. Ons mailadres: secretariaat@vbsdevlinder.be. Graag ook een kopie van een officieel document (bvb identiteitskaart) bezorgen. Indien u hier graag hulp of verduidelijking bij heeft, dan helpen we u graag telefonisch verder op 014/699243 of via mail.
Na inschrijving nemen we graag contact met u op voor een warm onthaalgesprek. Een onthaalgesprek kan ook op school georganiseerd worden op een moment dat er geen leerlingen en personeel aanwezig is op onze school.
Indien u voorafgaand aan een eventuele inschrijving vragen heeft, dan willen we die natuurlijk ook  heel graag beantwoorden.

 

Hoe Inschrijven tijdens code groen of geel?

Om uw kind in te schrijven vragen we u eerst contact op te nemen met de school.  Dit kan per mail (secretariaat@vbsdevlinder.be) of per telefoon op 014/699243 .   We maken dan graag een afspraak zodat u de school alvast even kan leren kennen.  Indien u nog vragen heeft, kunnen die op dat ogenblik verhelderd worden.

Bij elke inschrijving dient een officieel document te worden voorgelegd dat de identiteit van het kind bevestigt en de verwantschap aantoont. We denken hierbij aan:

– identiteitskaart, ISI+kaart, paspoort of uittreksel uit de geboorteakte van het kind;

– trouwboekje of paspoort van de ouders waarin het kind vermeld staat.